Welkom

Wie is Deborah

Een creatieve duizendpoot met veel interesses. In alles wat ik doe zet ik mij met veel enthousiasme in. Als arts, docent, trainer en schrijver. Ik ben altijd op zoek naar uitdaging en ontwikkel mij graag op persoonlijk en werk vlak. Het liefst in verbinding met anderen.  

In mijn werkzaamheden streef ik voornamelijk ook naar ontwikkeling bij de ander, vanuit oprechte aanwezigheid in het contact geeft ik de ander ruimte er te laten zijn wat er is. Wanneer het over kwetsbaarheden en complexe zaken gaat is de juiste toon onmisbaar om deze verbinding te maken.

Het continu zoeken naar de aansluiting, zowel in het arts-patient contact, als in het contact tijdens trainingen en onderwijs als het contact met lezers van mijn blogs en verhalen, dat is voor mij het mooiste en meest uitdagende wat al mijn werkzaamheden verbindt.

Humor mag hierbij als instrument zeker niet ontbreken. Soms vraagt vooruitgang ook even stilstaan. Dat stilstaan doe ik persoonlijk letterlijk voor een schildersezel, waar ik mijn verbeelding emoties en gevoelens kwijt kan aan het doek. Of ik sta figuurlijk even stil in mijn hoofd door op de racefiets door het Veluwse of Betuwe landschap te racen.

Thuiskomen doe ik bij mijn man en zoon (2011) en de momenten met mijn gezin zijn mij het meest dierbaar.

Werkervaring en gevolgde opleidingen

1999-2006                 

Geneeskunde, universiteit van Antwerpen

2004-2006                 

Postacademische initiële lerarenopleiding, universiteit van Antwerpen),

2006-2013                 

Opleiding reumatologie in Franciscus Gasthuis Rotterdam en Erasmus MC Rotterdam

2010-2017                 

Promotietraject resulterend in de verdediging van mijn proefschrift “Cardiovascular risk in rheumatoid arthritis patients, diagnosis and treatment: a report of the FRANCIS.

2013-2019                 

Reumatoloog ziekenhuis Gelderse Vallei, Ede

2016                          

NOBCO erkende Post hbo-opleiding Coach practitioner aan het Europees instituut.

2018-heden               

Blogger Medisch contact

2018 – heden            

Reumatoloog bij Prisma, platform voor Telezorg. Vanuit deze functie neem ik ook podcasts op en heb ik het congres move knowledge not patients (link naar nieuws?) mede georganiseerd

2019 – april 2020      

Algemeen arts VGGNet (LVB en Psychiatrie) voor zowel somatiek al psychische zorg van ambulante en klinische patiënten

April 2020                  

Arts en assistent regiebehandelaar GGZ centrum Wageningen